AKİF EKİCİ

26. Dönem Gaziantep Milletvekili

Akif EKİCİ'ye Köylerden Yoğun İlgi

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif EKİCİ, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Ekici, Köy Gezileri programı kapsamında köy ziyaretlerinin devamı olarak Şahinbey ilçemize bağlı Külecik, Kazıklı, Yığma Tepe, Yoğun Taş, Kumru Hamurkesen, Pancarlı, Kapçağız, Deredüzü, Sarıtmezeresi, Yeşilköy, Şahinbey, Çimenli, Kürüm, Gülpınar, Burç Karakuyu köyleri ziyaret etti.

Gittiği her yerde, yoğun ilgi ve destek gören Ekici'ye Eski Bakan Mustafa Yılmaz, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, CHP Şahinbey İlçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Yılmaz ve CHP İl Yöneticileri, İl Kadın Kolları da eşlik ettiler.

Ekici, köylerde halkla istişare ederek onların sorunlarını dinledi ve 1 Nisan sabahı göreve geldikten hemen sonra hayata geçireceği PROJELERiN, köyde,belde,ilçe ve şehir merkezinde yaşayan tüm yurttaşlara İLAÇ GİBİ geleceğini, huzurlu , güven içerisinde çalışan, üreten ve kazanan bir Gaziantep'in ilk adımını atacaklarını belirtti.
Ekici, konuşmasında şunları söyledi.

"Değerli hemşerilerim;
Köylerimizin ve çiftçilerimizin durumlarını yakınen takip ediyorum. Köyde yaşamın zorluklarını yaşamış bir kardeşinizim. Bu sebeple projelerimizi oluştururken KIRKENT - KÖYKENT PROJESİ adı altında yoksul ailelere her ay nakdi yardımın yanı sıra Köy Okulları, Camiler, Cem Evleri, Türbeler, Köy Odaları, mezarlık, gasilhane yapım, bakım ve onarımı, çocuklarımız için oyun alanları ve spor alanları, Ulaşımın kolaylaştırılması için otobüs seferleri, yeni yapılar için ücretsiz proje hazırlama hizmeti, vergi ve harçları asgari seviyeye indirme gibi çalışmalara yer vereceğiz ve yeni yasa ile kuyulara su saati bağlatma zorunluluğunu 5 yıl boyunca serbest yapacağız.
Zaten sosyal belediyecilik anlayışının temelinde de bu vardır. Bu vesileyle 30 Mart günü herkesin sandığa gitmenizi ve özlemini duyduğunuz huzurlu ve güzel günlerin kapısını aralamak için bizlere yetki vermenizi istiyorum."