AKİF EKİCİ

26. Dönem Gaziantep Milletvekili

Akif Ekici'den, MHP adayına ziyaret

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, CHP İl Başkanı MEHMET GÖKDAĞ ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, öğleden sonra MHP İl başkanlığını ziyaret etti. CHP heyeti, burada MHP İl Başkanı MEHMET DOĞAN ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin tarafından karşılandı. CHP heyetine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür eden MHP İl Başkanı Doğan, Seçimin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum dedi. CHP İl Başkanı Gökdağ ise seçim sürecinin seviyeli ve kaliteli geçmesini temenni ettiklerini belirterek, Siyaset, memleket için hizmet, şehrimiz için hizmet ise biz kol kola verip daha yaşanılabilir Gaziantep için bütün adaylara başarı dilemek için yola çıktık diye konuştu.

CHP'Lİ ŞEKER EN BÜYÜK İMPARATORLUKLAR YOLSUZLUKLA YIKILMIŞ

CHP Milletvekili Şeker, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ve 30 Mart'ta Türkiye'nin geleceğiyle ilgili bir oylama yapılacağını belirterek, Roma'dan, Bizans'tan tutun dünyanın en büyük imparatorlukları yolsuzlukla yıkılmıştır. Hukuksuzluk ve yolsuzluk, hükümetleri yerle bir etmiştir, koca imparatorlukları yıkmıştır. Türkiye'de maalesef yolsuzluk batağına bulaştı. Siyaseten, ekonomik ve dış politika olarak ve bütün bunların üstüne yolsuzluk hikayeleri her gün duyuyoruz, tekrar yenilerinin gündeme geleceğini biliyoruz. Bu vesileyle 30 Mart gerçekten çok önemli, hepimize çok büyük görev düşüyor dedi.

ADAYLARDAN BİRBİRLERİNE BAŞARI DİLEĞİ

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, kendisini ziyaret eden CHP'li Aday Ekici'ye teşekkür ederek, seçim sürecinde başarılar diledi. Erzin, İl başkanlığı görevinde olduğum 13 aylık sürede CHP'li arkadaşlarımızla hep saygı ve sevgi çerçevesinde muhabbetimiz ve hukukumuz oldu. Şuanda her ikimizin de muhalefet partisi olmamızdan dolayı ve ana hedefte 30 Mart seçimlerinde Gaziantep Belediyesi'nin AKP'den alınması düşüncesi olmasından bu seçim çalışması döneminde ana hedefimiz CHP değil dedi. CHP'li Aday Ekici ise Mustafa Erzin'e teşekkür edip, Seçim sürecinde sayın Erzin'e başarılar dilerim. İnşallah istediğimiz gibi bir seçim olur diye konuştu.